Wie zijn wij?

Extenzio is opgericht door Nathan Rozema (Labyrinth Onderzoek) en Eduard Plate (EduardPlate.nl). De moderne netwerk organisatie bestaat inmiddels uit een klein, flexibel team professionals. Doel: Een expertise centrum voor economie en ruimte, met voorbereiding en realisatie in één hand. Missie: Uitvoeren van succesvolle programma’s door in te spelen op de vraag, en door kennis, echte deskundigheid en praktijk samenbrengen. “We willen zo de co piloot van onze opdrachtgever zijn”, vatten ze het samen.

Eduard Plate Centrummanagement, retailmanagement, kenner leefstijlen. Voorbereiding, uitvoering. Studeerde economische geografie met een marketing specialisatie in Groningen. Vervolgens werkte hij bij MKB Nederland, Wehkamp, Experian (doelgroep segmentatie, big data in de praktijk  voor oa Ahold, Aegon, overheid), Sanoma en was directeur van de AKO boekenwinkels, inclusief het retail management van Schiphol en AKO.nl. Deed ook ervaring op bij politiek bestuur en beleid, publiek private samenwerking en werkte voor de coöperatieve inkoopvereniging Quantore. Trainer en inleider voor Labyrinth Academie. Publiceert o.a. in Shopping Centre News, Vastgoedjournaal en zit in Raad van Toezicht Flevomeerbibliotheek.

Nathan Rozema Onderzoeker, wijkeconoom, kenner allochtonen. Onderzoek, voorbereiding. Studeerde sociale geografie en is oprichter van Labyrinth Onderzoek en Advies. Hij is een autoriteit op het gebied van wijkeconomie, allochtonen en sociaal ondernemerschap. Voor de Rijksoverheid adviseert hij de nieuwe aanpak van de wijken, en toonde aan aan waarom de krachtwijken duur waren en niet werkten. Hij is ook oprichter van de Labyrinth Academie, dat met veel succes de trainingen Geldstromen door de Wijk doet. Sterk in onderzoek, participatie en het maken van databases en burgerpanels. Initiatiefnemer Krachtstation Overvecht. Treedt veelvuldig op in de media.

Eduard Plate: www.eduardplate.nl